torstai 19. tammikuuta 2012

Bangkok II 27.-3.1.2012

Changilta Bangkokiin matka taittui samalla tavalla kuin sinne mentäessä. Bangkokissa meitä odotti uuden vuoden juhlat, Katin äiti ja hänen varaamansa hieman parempaa tasoa oleva hotelli kuin mihin oltiin totuttu reissatessa. Hotelli sijaitsi Sukhumvit 24 alueella ja tämä katu (ja alue yleensäkin) on tasoltaan vähän parempaa aluetta. Kadun varrella on monia hyviä (”kalliimpia”) ravintoloita ja hotelleja. Käytiin kahdesti todella hyvässä libanonilaisessa ravintolassa. Libanonilainen ruoka on ilmeisesti sekoitus turkkilaista ja kreikkalaista sillä se tarjosi kebabia, falafeleja ja fetasalaattia. Mums, parhaimipia falafeleja ikinä!

Yhtenä iltana käytiin Hangover II elokuvasta tutuksi tulleessa Sky Bar:ssa. Se sijaitsee Lebua at State Tower hotellin 63. kerroksessa. Näkymät ja fiilis olivat huikeat! Ja hinnat sen mukaiset... :D




...vähän tärähtänyt kuva Cats:sta, mutta ei haittaa!!

Kaupungissa ajeltiin paljon Skytrainilla, joka on kuin metro, mutta kulkee kaupungin yläpuolella. Skytrain on nopein ja halvin vaihtoehto, mutta se ei kulje kaikkialle. Kun mentiin katsomaan Thaimaan suurinta buddhaa (makaava buddha) Wat Pon temppeliin, joka on Bangkokin vanhin ja Thaimaan suurin temppeli. Matkustimme ensin Skytrainilla ja sen jälkeen otimme taxiboatin temppelille. Buddha on 46 m pitkä, 15 m korkea ja kultainen, sitä ei voi olla huomaamatta.

Taxiboatilla...




Temppelialuetta...






Uuden vuoden jälkeen käytiin Katin kanssa Thai Wake Park:ssa ”harrastamassa” hieman wakeboardingia (eli iskä; se on vähän kuin lumilautailu, mutta vedessä). Oli ihan super hauskaa ja seuraavana päivä oli koko kroppa ihan kuollut. Ei se weikatessa tuntunut raskaalta, mutta joo, kyllä se vain oli! :D Ja kolme ensimmäistä kertaa kaaduin suoraan lähdöstä naamalleni veteen…se oli omasta ja muiden mielestä aika hauskaa! Wake Park on noin 30–45 min kaupungista ja sinne mennään taksilla (n.250-300 baht). Wake Park:ssa on myös majoitusta todelliselle weikkaajille ja heitä siellä todellakin oli/on! Me oltiin ne ainoat aloittelijat, hah.



Toi olen minä!! Ainut kuva siitä, kun olen pystyssä edes jotenkin (valokuvaaja ei ollut ihan skarpeimmillaan) :D

Bangkokissa kannattaa muuten käydä katsomassa ostoskeskuksia ihan muuten vain, ne on jänniä…esimerkiksi Terminal 21. Se on uusi järkyttävän kokoinen ostoskeskus, jossa joka kerros on jokin kaupunki, kuten Tokio, Lontoo, Pariisi…Terminal 21 on kuin lentokenttä terminaali, kaikki työntekijätkin ovat pukeutuneet kuin purserit tai kapteenit.

Kate

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti