torstai 12. tammikuuta 2012

Bangkok 18.-22.12.2011

Taolta Bangkokiin matkattiin koko päivä, lähes 12h. Ensin lautalla Chumponiin ja sieltä bussilla Bangkokiin. Bangkokin Khao San Road:lta otettiin taksi kavereiden luo Huamak:iin, missä asuttiin se aika.

Ja jei vihdoin pääsin "Shopping shopping darling" in BKK! Käytiin Platinum ostoskeskuksessa, joka koostuu kolmesta keskuksesta, joissa on jokaisessa ehkä 5-6 kerrosta. Pelkkiä vaatteita, kenkiä, laukkuja...mitä nyt tytöt voivat tarvita. Platinumille mentiin taxiboatilla, koska asuttiin kavereiden luona, joiden kotoa helpoin, nopein ja halvin (17 baht) keino on taxiboat. Platinumille pääsee myös skytrainilla ja tietenkin taksilla. Taksit ovat halpoja Bangkokissa, lähtöhinta on 35 bahtia ja nousevat 2 bahtia kerralla. Ruuhkat, kuljettajien huono englanti/ yhteisymmärryksen puute ja huijausyritykset ovat ainoat ärsyttävät asiat takseissa. Jos menee skytrainilla, täytyy jäädä pois Siam:lla ja kävellä loppumatka Platinumille. Se oli taivas! Mutta uuvuttava taivas...oli rankkaa :D Bangkokissa shoppailu on USKOMATTOMAN HALPAA. Halvinta on kujilla, joilla ei liiku turisteja. Nooran, Juuson ja Martan lähellä (joiden luona asuimme) on joka ilta Night market, jossa ei käy turisteja, joten hinnat ovat todella alhaisia. Muutama mekko tarttui mukaan ;)

Taxiboat pysäkki 

Night market 

Kieltomerkit taksin ikkunassa...ei puhveleita?
Bangkokin backpacker majoitus, monet ruokapaikat, kojut ja meininki sijoittuvat Khao San Road:lle ja sen läheisyyteen. Khao San on hieman kalliimpi paikka syödä ja juoda juuri sen turistoitumisen takia. Yhtenä päivänä käytiin pälyilemässä meininkiä ja juotiin Changit, paikallista tietysti. Huhun mukaan ikinä ei voi tietää kuinka paljon Chang oluessa on alkoholia vaikka pulloihin on merkitty 6,4%. Saattaa olla enemmän tai vähemmän...enpä tiedä. Khao San on yksi Bangkokin nähtävyyksistä ja hyvä paikka tavata uusia ihmisiä.

Khao San 
Tuk tuk 
Näitä saa myös Khao San:lta :D
Iso ja pikku Chang
Yhtenä päivänä mentiin käymään jossakin ostoskeskuksessa Juuson tarkoituksena ostaa Nooralle joululahja...noh Juuso oli ajatellut jotain vähän erilaisempaa joululahjaa kuin perus suklaata ja nallekarhua. Sormus! Juuso kosi Nooraa jouluaattona! :)



Sormuksen valitsemisen jälkeen mentiin viilentymään jätskille :D
En oikein muista mitä muuta puuhattiin tuolloin BKK:ssa, mutta palattiin sinne uudestaan viikoksi viettämään UV:tta. Siellä on joka päivälle hurjasti tekemistä! Me lähinnä kierreltiin, shoppailtiin, syötiin hyvin, hengailtiin Martan poolilla ja muualla.

Kate

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti