sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Pulau Perhentian 19.-25.2.

Paratiisi Paratiisi PARATIISI <3 On jo ikävä takaisin tuonne! Ah sitä elämää...uimista, aurinkoa, snorklausta täydellisissä vesissä ja ruokaa tietysti...ja hyvässä seurassa! Olisin voinut viettää siellä vaikka parikin viikkoa! Pakko päästä joskus takaisin...

Perhentian saaria on kaksi, Besut ja Kecil, pieni ja iso. Me oltiin pienellä, koska se on halvempi ja ehkä enemmän reppureissaajille (?). Toisaalta kuulin, että isolla saarella saa low seasonin aikana olla lähes rauhassa, koska lähes kaikki reissaajat menevät pienelle saarelle. Perhentian saarilla oli juuri meneillään low ja high seasonin vaihde, koska sadekausi oli väistymässä. Meidän aikana ei satanut ollenkaan ja taivas oli kirkkaan sininen, ah.

Coral Bay beach, jossa asuttiin, syötiin ja elettiin.


Senja Bay, meidän mökin katto vilkkuu sieltä palmujen välistä ;)
Yhtenä päivänä käveltiin pikkuista viidakkopolkua rannalle, jossa ei oikeastaan ollut ketään. Meidän lisäksi oli yksi pariskunta. Rannalla vedessä lilluessa ja simpukoita keräillessä hävisi ajantaju aivan täysin, voiko olla parempaa! Rannalla näytti tältä... :)






Eipä siellä sitten muuta. Kaksi kertaa käytiin snorklausretkellä (toiselle päästiin ilmaiseksi, hih:) ja näin ISOJA 3 metrisiä kilpikonnia, PALJON Nemoja ja HAITA! Siis ihan vain snorklatessa! Huikeeta! Retken puolivälissä pysähdyttiin lounaalle saaren kylään, jossa lähes kaikki paikalliset asuvat. Musta se on hienoa, että kylä on saanut pysyä rauhassa turismilta ja me turistit majaillaan toisella rannalla poissa paikallisten tieltä! :D Saarella ei muuten pääse kuin veneellä paikasta paikkaan, ihanaa.

fisui. 
Romantic beach, ettepäs tiedä kenen kaa olin ;) 
Parrot fisui. 


Noita näkyi vaikka minkä värisiä!


Ja sitten parhaimmistoa.....sitä jännää!

Kilppari! :)) Näin monta! Ne oli niin isoja!
Riuttahai luulen, yhdessä vaiheessa niitä oli mun edessä joku 4-5! Tykkäävät suomalaisesta verestä...
Nemo! Näitäkin näkyi ihan kiitettävästi :))
Tuolla tuli vietettyä täydellisiä päiviä... luuvs <3

Kate

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti