torstai 22. maaliskuuta 2012

Balin Kuta, Indonesia 29.2-3.3.

Kuala Lumpurissa tuli vietettyä kaksi yötä, taas Birdnestissä, koska Willi (omistaja) on vaan niin mahtava tyyppi! Ainut miinus siellä on se paksu mouruava kissa, Jackie. Urh. Mä en tykkää kisuista täällä Aasiassa. Saan niistä huonoja viboja...

KL:ssa hoideltiin asioita kuten...ostin uuden puhelimen. VIIMEIN! Sen äitin VANHAN rikkinäisen läppä Nokian tilalle (joka oli tosiaan teipattu jesarilla yhteen) tuli sama puhelin kuin mulla oli kotonakin kunnes se varastettiin. Täytyy sanoa, että en ihan mikään aikaansaava ole ollut ton puhelimen hankinnan kanssa, 7 kk tosiaan. Hah.

Sitten osteltiin hieman tuliaisia... ;) Ja lähetettiin pikkuinen paketti meriteitse Suomeen. Matkan pitäisi kestää 3 kk eli mä olen ennen sitä jo kotona. Että, jos teidän tuliaisia ei näy niin...ne lilluu jossain Atlantilla :D Se oli vaan niin paljon halvempi se meriteitse kuin ilmateitse...

Bali Bali Bali. Kone laskeutui Kutan eteläpuolelle ja mentiin Kutalle pariksi yöksi, koska haluttiin mennä surffikouluun. Se oli ihan sairaan kivaa! Pääsin heti laudalle ja aallonharjalle, mutta loppujen lopuksi homma oli niin väsyttävää, että tauon jälkeen en enää löytänyt itsestäni energiaa. Aallot olivat muuttuneet PALJON isommiksi eikä jalkoja saanut enää pohjaan...aika monta kertaa vain makasin laudan päällä ja ratsastin aallolla :D Hieman laiskaa sanoisinko, mutta hauskaa. Kyllä se surffiope hieman nauroi, että on tytöstä tainnut voima hiipua...heh hiukan.

En ota KOSKAAN ilmakuvia, eikä tämä kuva edes kerro mitään, mutta Kutasta ei oikein ole kuvia...
Eikä tämä maisema edes ole Kutalta :D Balilta kylläkin.


Paikalliset pelas futista rannalla..


Kuta muuten on turistinen ja monet nuoret tulevat sinne vain bilettämään. En tykännyt. Ja ranta on likainen ja hiekka epämääräisen väristä. Kaupustelijoita, jotka huutelevat perääsi "Shopping shopping darling!" "Yeees wanna buy something?". Tai sitten ne ukot, jotka huutelee sitä "transport transport!"...huh. Jaa niin ja olihan meillä todella ihastuttava kokemus taksikuskeista lentokentällä, miten saatoin unohtaa. Ensimmäisen kerran meille huudettiin kymmeniä kertoja "Fuck you:ta". Meinasin kävellä takaisin lentokentälle ja ottaa seuraavan lennon takaisin Malesiaan. Ei mikään unelmien lomakohde. Mutta aallot ovat aloittelijalle sopivat niin siksi. Ja surffaaminen on kivaaaa!

Kuta beach

Herkku jälkkärit! Italialaista jätskiä ja crepe :P
Kate

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti