keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kuta again 9.-12.3

Ubudista lähdin takaisin Kutalle moikkaamaan kavereita, jotka olivat siellä. Halusin myös päästä ulos ja Kutahan on loistava paikka siihen tarkoitukseen. :D Ja halusin nähdä tuttuja naamoja, koska et voi koskaan tietää näetkö näitä ihmisiä enää ikinä. On otettava kaikki irti mahdollisuuksista, joita sinulle annetaan!

Hengailin siis muutaman päivän Martan, hänen kaverinsa Lisan sekä muutamien surffiopettajien kanssa. Surffiopet olivat kotoisin Sumatralta ja aivan upeita ihmisiä. Poikiin tutustuessa sain matkakuume idean Siantarista, joka on heidän kotikaupunkinsa. Haluan tehdä kouluvierailun heidän vanhaan kouluunsa! :D Pojat sanoivat, että olen julkkis siellä, koska lapset eivät ole ennen nähneet vaalea ihoista ihmistä. Katsotaan miten sujuu...jännää.

Siinä palloillessani rannalla mua lähestyi muutama (n. 20) tyttöä/naista, jotka pyysivät valokuvaan kanssaan. Annan aina tytöille luvan, en pojille. Tä ei siis ollut mikään uusi juttu. Aasiassa tosi monet haluaa yhteiskuvaan. Varmaan tämä vaalea kuontalo...nä tytöt oli hauskoja, kiljuivat kun olivat saaneet kuvan :D Javalta kotoisin.


Tytöt siis surffaili ja itse toimin kuvaajana. En päässyt surffaamaan, koska loukkasin käteni Ubudissa aika pahasti. Kaaduin suihkussa. FAIL. :D Nauroin itseäni aika huolella sen jälkeen, kun olin ensin itkenyt. En pystynyt pariin päivään liikuttamaan oikeaa kättäni ollenkaan. Lääkäriin en kuitenkaan mennyt...Nyt käsi alkaa jo olla kunnossa, hah.



Tämä pikku jäbä veti uskomattomissa aalloissa aivan uskomattomia juttuja! Aallot oli ammattilaisille...

Todistusaineistoa minun tukasta, joka on Valkoinen. Lumipallo.


Kun tytöt lähtivät Balilta näin ruotsalaiset, jotka olin tavannut Kuala Lumpurissa. Ruotsalaisia on muuten joka puolella! Siis ihan sairaasti. Vietin päivän poikien kanssa ja sitten lähdinkin Gili Trawanganille Katia moikkaamaan! :))


Kate

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti