torstai 3. toukokuuta 2012

Shopping shopping darling!

Viimeisillä viikoilla shoppailin pahasti...lähes joka päivä. Ha. Olinkin jo kuolla, kun en n. 6 kk "saanut" shoppailla ollenkaan...perus himoshoppaaja. Kävin läpi outletteja, ostoskeskuksia (mm. Matahari Mall / Gallerien, Discovery Mall, Carrefour) oikeita vaatekauppoja ja niitä rättikauppoja. Seminyakissa on niitä kivempia kunnon vaateliikkeitä ja Kutan alueella sitten keskitytään siihen halpaan trikookankaaseen, jota saa joka kojusta missä muodossa tahansa. Ostoskeskukset ovat hieman keskittymien ulkopuolella, yleensä Sunset roadin varrella.

Lost in Paradise. Yepp.
Perus bali liukuvärjäys iski myös minuun..ha.

Yhtenä päivänä menin ihanien kanadalaisrouvien kanssa shoppailemaan päiväksi Kutan alueelle Discovery Mall:lle. Kävimme lounaalla (valkoviinin kera, nam!) aika hintavassa paikassa ja rouvat halusivat tarjota sen minulle. En olisi uskonut, että minulla olisi ollut niin hauska päivä heidän seurassaan. Nauroin lähes katkeamatta heidän tarinoilleen ja he minun...Välillä tuntui kuin olisin ollut äidin kanssa shoppailemassa, kun höpötimme kaikki toisillemme kuin äidit ja tytär. Harmi, kun ei ole kuvaa leideistä!

Tapasin siis nämä upeat rouvat J:n avulla. He olivat tavanneet lennolla Kanadasta Balille ja kävimme näiden rouvien kanssa useampanakin iltana ulkona syömässä. Aina he halusivat maksaa, rahaa ei näemmä puuttunut, sen huomasimme. Sopi meille! ;) Kävimme ihanissa paikoissa, kuten Jimbaranin rannalla syömässä kalaa, hummeria, ostereita ja muita mereneläviä ja yhdessä mahtavassa Italiailessa, Jimbaranin kaupugissa sekin. Ungasan kuuluu tavallaan Jimbaraniin, joten se oli tosi lähellä meitä.

Jimbaran. Tämä oli se ilta, kun oli "tsunamivaara", mutta emme huomanneet eikä kukaan tuntunut tietävän mistään mitään. Vasta, kun tultiin kotiin katsoin kännykkää, jossa oli viestejä mahdollisesta tsunamista...

Myös Singaporessa ollessani shoppailin aika antaumuksella lievittääkseni Bali -ikävää, mutta kumma juttu ei toiminut. Ikävöin edelleen takaisin. Singaporessa on kymmeniä ostoskeskuksia maan päällä ja alla. Singaporelaiset ovat tavallaan rakentaneet toisen kaupungin maan alle metroasemien lähelle, mutta niistä lisää myöhemmin...

Kate

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti