keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Kuala Lumpur with mom and dad 4.-9.2

Malesia! Uusi kulttuuri ja uudet kujeet!

Air Asian siivin saavuttiin KL:n lentokentälle ja otettiin bussi KL Centraliin, josta skytrainilla Chinatownin alueelle. Sitten etsittiin majapaikka, joka löytyi dormista. Ihan "kotoisa" pikku luukku jaettiin italialaisen ja saksalaisen reissaajan kanssa. Dormit on ihan kivoja, mutta aina täytyy odotella suihkuun ja vessaan pääsemistä... :D Äiti ja iskä sanoi vierailullaan, että näyttää vankilalta...no helppo sitä on huudella viiden tähden hotellista, josta näköalana kohoaa Twin towerit! No ei hätää, mekin päästiin sinne hotskuun asumaan! Kiitos mami ja iskä:)) Äiti oli jo Suomessa varannut meille huoneen, hihih. Olisi varannut koko ajaksi, jonka viettävät KL:ssa, mutta halusin ensin kokea Chinatownin (ja kiinalaisen uuden vuoden vieton) ja vasta sitten siirtyä luksus elämään Buket Bintang:lle!

Tästä me vaihdettiin....
...tähän!!!
Ja rottakadun maisemat Twin towereihin! Alla kulki monorail, kätevää sanoisinko.


Hotel Istana




Easy life :)

Sunnuntaina käytiin äidin ja iskän kanssa syömässä KL Tower:ssa. Voin kyllä sanoa, että oli upea kokemus! Siis se ruoka! Ja maisemat! KL Tower on yli 400 metriä korkea ja sieltä näkee koko kaupungin. Tornin ravintolan erikoisuus on siinä, että se pyörähtää itsensä ympäri 1,5 tunnissa, jolloin on aikaa nähdä koko kaupunki. Ravintolan buffet tarjoilua kehutaan Malesian parhaimmaksi. Se kyllä oli. Ai sitä fetasalaattia, oliiveja...paneer juustoa...porkkanakakkua! :D Joo tässä kolmen kuukauden aikana on alkanut kaipaamaan !kunnon! länkkäriruokaa ja juustoja!!! Vaikka aasialaista ruokaa rakastankin, on se ihan kiva syödä hyvä salaatti.

Näköalaa näköalatasanteelta...meidän hotellikin näkyy tuolla.





Jälkkäripöytää :D


KL Tower ja taustalla kaskoistornit.
Ihanan illallisen jälkeen vietiin äiti ja iskä katsomaan meidän majaa Chinatownissa ja odotettiin kadulla puoleen yöhön, että nähtäisiin hindujen marssi, joka lähti aivan meidän edestä. He lähtivät marssimaan 13 km matkan kohti Batu Cave:a. Marssi kestää noin 8 tuntia, hui. Kaikki marssijat olivat pukeutuneet mitä hienoimpiin ja värikkäimpiin intialaisiin vaatteisiin (sareihin yms.).




Toi hökötys oli tehty kokonaan hopeasta.
Seuraavana aamuna me sitten muutettiinkin Hotel Istanaan Bukit Bintang alueelle tai sen viereen, mutta hienosto keskusta alueelle anyway! :D Huoneesta oli tosiaan näkymä Petronas Twin Tower:lle. Ei paha sanoisin! :D Aamupala ja uima-altaassa polskuttelu maistui.

Hieman unisen näköinen...
Ei me ihan joka päivä oltu kuin paita ja peppu ä ja i kanssa, ne kun kävivät kiertelemässä kaupunkia ja Melakassa ilman meitä. Parin päivän aikana kierreltiin kaupungin nähtävyyksiä, kaupunginosia kuten Little Indiaa, ostoskeskuksia ja käytiin Petronas Twin Towerin juurella...Tornit ovat kyllä arkkitehtuurisesti hienot! Yksi parhaimmista asioista oli joka iltainen yhteinen illallinen hieman tyylikäämmissä ravintoloissa kuin mihin oltiin totuttu. :) Mumss..

Little Indiasta

Itsenäisyyden aukiolta

Hauskat katulamput! :)





Kate

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti