tiistai 13. joulukuuta 2011

Koh Lanta

aOli IHANA! Oltiin saarella 12 PÄIVÄÄ ja koko aika asuttiin samassa paikassa. Long beachilla sijaitsevan Bambies backpacker majatalon omistaja Peung oli maailman ystävällisin, kiltein ja huomaavaisin! Saatiin Katin kanssa "feng shui" huone 360 bahtilla :D Joitakin pieniä karvaisia ja karvattomia elukoita siellä pyöri öisin ja kerran joku niistä oli varastanut mun banaanin ja jättänyt puoliksi syötynä vessan lattialle! :D

Noi jutut ei oikeastaan tuntuneet missään (vaiks nä karvaiset kaverit tais olla jotain paikallisia rottia..), koska oltiin niin kiintyneitä tähän meidän paikkaan ja omistajaan. Peungilta olis voinut pyytää mitä vain, auttoi aina! 

Meidän "etupiha" eli Bambin ranta.



Bambies:n omistaja Peung tarjosi meille paikalliset SangSom rommi shotit (maistuu ja haisee jallulle eli ei lähelläkään rommia).

Beach bums
Linna rantsulla <3 



Phi Philtä lautta Lantalle kesti noin 2h ja maksoi 250 bahtia. Lautalla tavattiin Katin kanssa pari hauskaa tyyppiä, keiden kanssa päristeltiin skoduilla ympäri Lantaa. Käytiin mm. Old Townissa, Sea gypsien kylässä, National parkissa ja saaren "kaupungissa" Saladanissa. Muutama onnettomuus skoottereillakin sattui, pikku juttuja vaan, Kati ajoi sisälle kauppaan ja... :D Ei onneksi käynyt pahasti, mutta otti hieman päähän. Nyt naurattaa, kuka nyt ajaa sisälle kauppaan?! Harmi, kun ei tullut otettua kuvia tilanteesta...

Tätä naurettiin hieman, buy on-get one. Yepp if I buy one, hope I'll get one :D
Parin päivän päästä mainos oli rapsutettu irti ikkunasta...kumma juttu.


Ihanan paikan Lantasta varmaankin teki kaikki ne ihmiset, jotka siellä meidän kanssa aikaansa viettivät. Meillä oli kunnon Suomi jengikin kasassa Katin, Annan, Tarun ja Makken kanssa, me likey :)) Oli kyllä hauskaa!! Pidettiin pikku joulukin, johon osallistui britti-, belgialais- ja saksalaisvahvistuksia.

Minä ja Taru tehtiin kynttilöistä hieno teksti hiekalle:)



Kuviii..

:D

Suomigängi aamupalalla kantapaikassa nimeltä May's kitchen :)

Gängi tanskalaisvahvistuksen kanssa!


Naapurin suloiset pupet, joita käytiin tyttöjen kanssa rapsuttelemassa.

Tä kaveri oli mun lemppari puppe <3 Kattokaa nyt sitä!

Kate

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti